ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

   ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕCars_4telikoo

Η πρόσβαση γίνεται από τις τέσσερις πύλες του νομού Ευρυτανίας, δηλαδή από Λαμία, Αγρίνιο μέσω Καρπενησίου ή μέσω Προυσσού και από Καρδίτσα μέσω Σμοκόβου.

Η πρόσβαση από Λαμία, αφού περάσουμε Μακρακώμη, Άγιο Γεώργιο και τελικά καταλήξουμε στην Ράχη Τυμφρηστού διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα. Στην Ράχη Τυμφρηστού ακολουθείστε τις πινακίδες και σε 20 λεπτά είστε στο Κρίκελλο. Η απόσταση από Λαμία είναι 87 km.

Από Αγρίνιο ο επισκέπτης έχει δύο εναλλακτικές. Είτε ακολουθεί τον εθνικό δρόμο Αγρινίου-Καρπενησίου, μέσω Χούνης, Φραγκίστας, Καλεσμένου και ράχης Τυμφρηστού με απόσταση 140 km. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 2,5 ώρες. Είτε ακολουθεί τον δρόμο μέσω Παραβόλας, Καλλιθέας, Προυσσού, Κλαυσίου, Μουζήλου, Ανιάδας, Συγκρέλου με απόσταση 120 km. Παρόλο που είναι λιγότερη η απόσταση, πάλι ο χρόνος υπολογίζεται περίπου 2,5 ώρες.

Τέλος, από Καρδίτσα μέσω Σμοκόβου και αφού περάσει πάνω από την Φουρνά καταλήγει στην Ράχη Τυμφρηστού και μετά στο Κρίκελλο. Απόσταση 100 km . Περίπου 2 ώρες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Πάντα να φοράτε την ζώνη ασφαλείας στα μπροστινά και στα πίσω καθίσματα, οδηγείτε εντός των ορίων ταχύτητας, και έχετε τα μικρά παιδιά ασφαλισμένα στα πίσω καθίσματα. Μην πετάτε σκουπίδια και τσιγάρα εκτός του αυτοκινήτου σας γιατί το περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας. Ευχαριστούμε πολύ 

 

 

Υπολογισμός διαδρομής

Απλά γράψτε την πόλη εκκίνησης και πατήστε enter