ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΡΘΡΑ Ζιαμπάρας Δημήτρης: Στα βήματα του Φειδιππίδη

Ζιαμπάρας Δημήτρης: Στα βήματα του Φειδιππίδη

Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 

Δημήτρης Ζιαμπάρας:

Ένας Κρικελλιώτης μαραθωνοδρόμος πρωτεύει

Ο Δημήτρης Ζιαμπάρας (Τζίμης),του Αντωνίου και της Αγαθής(Πανάρα),γεννηθείς το 1969, με καταγωγή από Κρίκελλο και Γαλατά, υπάλληλος ΕΛΤΑ, ασχολείται με το τρέξιμο πάνω από 30 χρόνια.

 Έχει συμμετάσχει στον κλασσικό Μαραθώνιο "Γρηγόρης Λαμπράκης", πάνω από 20 φορές. Από το 2003 τρέχει σε ορειβατικούς υπερμαραθώνιους και υπεραποστάσεις, με αρκετές διακρίσεις.

Έχει μετάσχει σε 33 ορειβατικούς υπερμαραθώνιους, στον Όλυμπο. Δυο φορές τερμάτισε νικητής στον υπερμαραθώνιο της Οίτης.

Τέσσερις συμμετοχές σε αντίστοιχο αγώνα στο Mont Blanc (Γαλλικές Άλπεις).

Είχε τερματίσει άλλη μια φορά στη διαδρομή Αθήνα - Σπάρτη (Σπάρταθλο). Φέτος στις 6-9-2015, στην ίδια διαδρομή, στον 2ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ (245 χιλιόμετρα),με 45 συμμετέχοντες, ο Τζίμης τερμάτισε πρώτος με χρόνο 33ωρες 40 λεπτά και 9 δεύτερα.

Μάλιστα κάποια στιγμή, όπως μας είπε, κάπου στα βουνά του Μοριά, πέρασε από μπροστά του ένα αγριογούρουνο με τρία μικρά! Μάλλον θα μυρίστκαν , ότι είναι Κρικελλιώτ'ς !!! όπως λέει ο αδερφός του Κώστας.

Τον συγχαίρουμε και τον περιμένουμε να τρέξει και να τερματίσει πρώτος και στον Ευρυτάνειο δρόμο, απ’ τα Κοκκάλια στο Κρίκελλο. Θα είναι για μας μεγάλη τιμή.

Τελευταία Ενημέρωση στις 13 Οκτ 2015