ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Εθελοντική Αιμοδοσία

Εθελοντική Αιμοδοσία

Σάββατο 8 Ιουνίου όλοι οι αιμοδότες στο Γενικό Κρατικό Αθηνών


aimodosiaΟ Σύλλογος των εν Αθήναις και απανταχού Κρικελλιωτών Ευρυτάνων «ο Άγιος Νικόλαος» ενημερώνει τα μέλη του και τους φίλους του χωριού μας ότι, με απόφασή του και τη δική σας βοήθεια, ιδρύει Τράπεζα Αίματος. Ο σκοπός είναι προφανής. Η παροχή του πολύτιμου αίματος για τη διάσωση πασχόντων συγχωριανών μας σε περιπτώσεις εγχειρίσεων ή μεταγγίσεων κλπ.
Ταυτόχρονα αποφασίστηκε να δοθεί στη  δική μας Τράπεζα Αίματος το όνομα του Δημήτρη Μανόπουλου που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας. Ως γνωστόν, ο Δημήτρης Κ. Μανόπουλος έχοντας ο ίδιος σοβαρό πρόβλημα υγείας, εργαζόταν για πολλά χρόνια στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, στην Αθήνα, ως διοικητικός υπάλληλος και μέσα από τη δουλειά του βοήθησε εκατοντάδες πατριώτες μας και όχι μόνο αυτούς. Τιμώντας έτσι την δυσανάλογα μεγάλη του προσφορά ονομάζουμε την Τράπεζα Αίματος «Δημήτρης Μανόπουλος».
Ως πρώτη ημέρα αιμοδοσίας , η οποία και θα σηματοδοτήσει τη δημιουργία της Τράπεζας Αίματος καθορίστηκε από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013. Όλοι όσοι αισθάνονται την ανάγκη να βοηθήσουν κάθε έναν συγχωριανό μας που θα έχει ανάγκη αλλά και να βοηθηθούν οι ίδιοι σε περίπτωση ανάγκης, μπορούν να δώσουν λίγο από το αίμα τους τη μέρα αυτή, είτε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, είτε σε όποιο άλλο νοσοκομείο λέγοντας όμως ότι αφορά την συγκεκριμένη Τράπεζα Αίματος.  Η προσέλευση θα αποδείξει ότι είμαστε ομάδα και όχι μονάδες διάσπαρτες στη χώρα και νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας, ακόμα περισσότερο δε για τον συγχωριανό μας.
Η τράπεζα αίματος θα λειτουργεί βάσει κανονισμού που σύντομα θα δημοσιεύσουμε στην εφημερίδα μας.
Προκειμένου να διαθέσει το  νοσοκομείο το απαραίτητο προσωπικό για την αιμοληψία παρακαλούνται οι αιμοδότες να μας τηλεφωνήσουν μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου στα τηλέφωνα:

                         6945-376251     Κώστας Β.Συγγούνης
                         6974-640695      Ευθύμιος Φλώρος
                         6977-190415      Σταυρούλα Τσακανίκα
                         6974346653       Τσόβολος Κώστας

aimodosia_2

08 Μαϊ 2013